Yritys

Aurajoki Oy – Hiilineutraali pintakäsittely- ja teräsrakennekumppanisi

Aurajoki Oy on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja infran teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut yritys, joka on Suomen johtava alallaan. Olemme 100 % hiilineutraali toimija, joka vastaa tarpeisiisi ja panostaa kestävään kehitykseen ja laatuun.

Aurajoen tuottamat pinnoitteet ja teräsrakenteet ovat tuttu näky jokaisen arjessa. Löydät kädenjälkemme kaikkialta – voimalinjoista ovenkahvoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Palvelukokonaisuutemme sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.

Kokonaisvaltaista tukea ja joustavia ratkaisuja teollisiin tarpeisiisi

Olemme vastuullinen kumppanisi ja tukenasi koko tuotantoprosessin ajan. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita, joilla voimme yhdessä luoda kestäviä ratkaisuja tarpeeseesi. Joustavana toimijana mukaudumme yksilöllisiin tarpeisiisi – saat meiltä joko koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun. Varmasti ja vahvan kokemuksen saattelemana.

Vankka tekninen osaamisemme varmistaa onnistumisesi vaativimmissakin pinnoituksen ja teräsrakentamisen hankkeissa. Monipuolinen alihankintaketjumme mm. materiaalihankinnan, maalauksen ja koneistuksen osalta mahdollistaa laajan ja ketterän palvelukokonaisuuden. Laajat yhteistyöverkostomme pitävät sisällään myös logistiset palvelut, joilla kuljetukset onnistuvat vaivatta suoraan jopa työmaille ja asennuspaikoille.

Ota kanssamme askel kohti kestävämpää tulevaisuutta

Kaikki Aurajoki Oy:n pinnoitukset tehdään valvotusti noudattaen tiukkoja ympäristökriteerejä – turvallisesti, energiaa ja luonnonvaroja säästäen. Olemme sitoutuneet noudattamaan laatu- ja ympäristöstandardeja sekä lakisääteisiä ja muita vaatimuksia. Kuudella pinnoitustehtaallamme toimintamme on ympäristöluvan alaista, mikä edellyttää edellyttää aktiivista toiminnan kehittämistä yhdessä Tukesin, AVI:n, Ely-keskuksen ja muiden ympäristöviranomaisten kanssa. Teräsrakennetuotantomme noudattaa myös tiukkoja laatuvaatimuksia, joilla varmistamme, että niin hitsausprosessimme kuin valmiit teräsrakenteet ovat laadukkaita, turvallisia ja kestäviä.

Toimintamme perustuu laatu- ja ympäristöpäämäärien ja -tavoitteiden määrittämiseen, seurantaan ja jatkuvaan kehittämiseen. Kehitämme yhdessä kumppaneidemme kanssa oman tuotantomme energiatehokkuutta, kierrätettävyyttä sekä ottaen ennakoivasti käyttöön toimintaamme ohjaavia direktiivejä ja säännöksiä. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme yrityksiä, joiden kanssa pääsemme tavoitteisiimme.

Niin asiakkaidemme tuotteiden kuin itse valmistamiemme teräsrakenteiden pinnoittaminen tarkoituksenmukaisella pinnoitteella lisää tuotteen käyttöikää pienentäen samalla sen elinkaarikustannuksia. Prosesseissamme pyrimme raaka-aineiden ja energian käytön tehokkuudella vähentämään ympäristön kuormitusta. Saavutimme vuoden 2024 alussa täyden hiilineutraaliuden Scopen 1 ja 2 osalta, ja seuraava askeleemme on Scopen 3 mukainen hiilijalanjälkilaskenta. Avasimme kesällä 2024 Lietoon Euroopan ympäristöystävällisimmän kuumasinkityslaitoksen, joka on alusta alkaen hiilineutraali. Laitos kuluttaa mm. 40 % vähemmän energiaa, 70 % vähemmän jätettä, 40 % vähemmän vettä, eikä siitä aiheudu päästöjä ilmaan.

Icon
0
aktiivista asiakasta
Icon
0 M€
liikevaihto
Icon
0
pinnoitusyhdistelmää
Icon
0 Mkg
terästä
Icon
0
valmistusyksikköä

Aurajoki tuottaa kestäviä ratkaisuja asiakkailleen

Olemme vastuullinen kumppani

Vastuullinen toiminta ja asiakkaiden sekä työntekijöiden kunnioitus on Aurajoen toiminnan kulmakiviä. Puhallamme yhteen hiileen ja toimimme joukkueena – laatua tarkasti vaalien, ammattiylpeydellä. Pyrimme aina tuottamaan lisäarvoa kaikille Aurajoen kanssa tekemisissä oleville tahoille yrityksistä yksityishenkilöihin.

Aurajoki on rohkea ja pysyy ajan hermoilla seuraten alan uusimpia innovaatioita. Pyrimme myös jatkuvasti arvioimaan ja parantamaan toimintaamme entisestään – avoimin, positiivisin mielin, innostavasti ja innostuen.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

Haluatko antaa palautetta, kysyä jotain tai jakaa meille uusia ideoita? Onnistuimmeko erityisen hyvin jossakin? Kerro meille, jotta voimme jatkossakin toimia samalla tavalla.