Palvelut

Olemme mestareita pintakäsittelyssä ja teräsrakenteissa

Aurajoen palvelut ovat arjen luotettava taustavoima – olemme mestareita pintakäsittelyssä ja teräsrakenteissa, ja tuottamamme palvelut ovat täysin hiilineutraaleja. Löydät kädenjälkemme kaikkialta aina voimalinjoista ovenkahvoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Tarjoamme käyttöösi taloudellisesti tehokkaat teolliset palvelut, joiden avulla luomme yhdessä kestäviä ratkaisuja. Mukaudumme joustavasti tarpeisiisi, tarjoten koko toimitusketjun tai yksittäisiä palveluja. Vankka kokemuksemme ja tekninen osaamisemme varmistavat onnistumisesi vaativimmissakin projekteissa.

Olemme tukenasi tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa, mukautuen yksilöllisiin tarpeisiisi. Tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluita helpottamaan arkeasi. Laaja alihankintaketjumme kattaa mm. materiaalihankinnan, maalauksen ja koneistuksen, tarjoten sinulle ketterän ja monipuolisen palvelukokonaisuuden. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa myös vaivattomat logistiset palvelut suoraan työmaille ja asennuspaikoille.

Tutustu palveluihimme

Kuumasinkitys

Kuumasinkitys antaa erittäin kestävän ja huoltovapaan korroosiosuojan teräsrakenteillesi jopa vuosikymmeniksi, pienentäen niiden elinkaarikustannuksia esimerkiksi maalaukseen nähden.

Lue lisää

Elektrolyyttiset pinnoitteet

Tarjoamme käyttöösi Suomen monipuolisimman ja laajimman pintakäsittelyvalikoiman – elektrolyyttiset pinnoitteet. Valikoimaamme kuuluu yli 50 erilaista pinnoiteyhdistelmää, jotka tarjoavat tuotteillesi sen käyttötarkoituksen kannalta ratkaisevassa asemassa olevia ominaisuuksia.

Lue lisää

Teräsrakenteet

Valmistamme kantavat teräsrakenteet piirustustesi mukaan monipuolisesti aina raitioteistä voimalinjoihin ja sähköasemiin. Meiltä saat vaivattomasti teräsrakenteidesi toimituksen työmaallesi esiasennettuna Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Baltian maihin.

Lue lisää

Aurajoki-akatemia

Etsitkö teräsrakenteillesi pinnoitetta, joka suojaa ne tehokkaasti korroosiota vastaan, kestää aikaa sekä kulutusta ja on elinkaarikustannuksiltaan edullisin? Varaa ilmainen koulutus ja varmistetaan tuotteillesi paras mahdollinen korroosiosuoja.

Lue lisää

MyAurajoki

Kehitimme MyAurajoki-palveluportaalin, joka on suunniteltu helpottamaan asiointiasi kanssamme. Se on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pilotointi on parhaillaan käynnissä. Julkaisemme palvelun käyttöön kaikille asiakkaillemme syksyn aikana. Kehitämme portaaliin syksyllä myös kuljetuspalveluita ja hiilijalanjälkiraportointia.

Lue lisää