Teräsrakenteet

Teräsrakenteet tarpeeseesi

Valmistamme kantavat teräsrakenteet piirustustesi mukaan monipuolisesti aina raitioteistä voimalinjoihin ja sähköasemiin. Kattava teräsrakennetuotantomme pyörii kahdessa konepajassamme Saarijärvellä ja Latviassa, joista toimitamme tuotteesi kätevästi Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Baltian maihin.

Meiltä saat vaivattomasti teräsrakenteidesi toimituksen työmaallesi esiasennettuna tai halutessasi varastoimme niitä puolestasi. Koekasaamme tuotteesi ja teemme tarvittavat materiaalien testaukset helpottaaksemme hankettasi.

Pidempi elinkaari teräsrakenteillesi saman katon alta

Hitsattujen teräsrakenteiden suojaaminen korroosiolta on avainasemassa tuotteiden elinkaaren maksimoinnissa. Kuumasinkitys tarjoaa teräsrakenteille elinkaarikustannuksiltaan edullisimman ja huoltovapaan pinnoiteratkaisun, jonka saat meiltä kätevästi saman katon alta. Käytössämme on Suomen suurin kapasiteetti ja laajin patavalikoima, joka mahdollistaa ketterän ja hiilineutraalin kuumasinkityksen teräsrakenteillesi. Halutessasi myös maalaamme tuotteesi toivomasi maalausjärjestelmän mukaisesti.

Kokemuksemme varmistaa onnistumisesi vaativissakin hankkeissa

Kokeneena toimijana olemme valmistaneet kattavasti erilaisia teräsrakenteita jo vuosia. Olemme luotettava kumppanisi kaikissa teräsrakennetarpeissasi, myös haastavissa projekteissa. Teräksenluja ammattitaitomme varmistaa projektisi onnistumisen, sillä saat meiltä vaativienkin teräsrakenteiden suunnittelun tueksi asiantuntevaa konsultointia tuotteiden valmistettavuudesta.

Korkealaatuiset teräsrakenteet ISO- ja CE-standardien mukaisesti

Emme tingi laadusta, vaan noudatamme tuotannossamme laadunvalvonnan ja ympäristön ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -standardeja. Teräsrakenteet valmistamme lisäksi CE-standardin SFS-EN-1090-1 ja 2 sekä toteutusluokkien EXC 1-3 mukaisesti. Tuotteet hitsataan noudattaen SFS-EN ISO 3834 standardia, millä varmistamme, että niin hitsausprosessimme kuin valmiit teräsrakenteet ovat laadukkaita, turvallisia ja kestäviä.

Palvelu on saatavilla alla olevissa toimipisteissä

Auratec, Latvia

Yhteyshenkilösi

Ota yhteyttä

Haluatko antaa palautetta, kysyä jotain tai jakaa meille uusia ideoita? Onnistuimmeko erityisen hyvin jossakin? Kerro meille, jotta voimme jatkossakin toimia samalla tavalla.

Muita palveluja

Kuumasinkitys

Kuumasinkitys antaa erittäin kestävän ja huoltovapaan korroosiosuojan teräsrakenteillesi jopa vuosikymmeniksi, pienentäen niiden elinkaarikustannuksia esimerkiksi maalaukseen nähden.

Lue lisää

Elektrolyyttiset pinnoitteet

Tarjoamme käyttöösi Suomen monipuolisimman ja laajimman pintakäsittelyvalikoiman – elektrolyyttiset pinnoitteet. Valikoimaamme kuuluu yli 50 erilaista pinnoiteyhdistelmää, jotka tarjoavat tuotteillesi sen käyttötarkoituksen kannalta ratkaisevassa asemassa olevia ominaisuuksia.

Lue lisää