Vastuullisuus

Aurajoki – Vastuullinen kumppanisi

Aurajoen tuottamat pinnoitteet ja teräsrakenteet ovat tuttu näky jokaisen arjessa, minkä vuoksi roolimme vastuullisuuden kehittäjänä on merkittävä. Hiilineutraalius ja vastuullinen toiminta ovat keskeisiä strategisia tavoitteitamme sekä investointeja tulevaisuuteen. Panostamalla vastuullisiin ratkaisuihin emme ainoastaan edistä puhtaampaa tulevaisuutta, vaan tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kestävään kehitykseen sitoutunutta kumppanuutta.

Olemme laatineet vastuullisuusraportin, joka kuvaa toimintamme vastuullisuuden tämänhetkistä tilaa ja määrittää, mikä omassa toiminnassamme on vastuullisuuden kannalta keskeistä.

Turvallisuus ja laatu

Jatkuvat panostuksemme työturvallisuuteen, henkilöstön hyvinvointiin ja koulutukseen takaavat ympäristön, jossa henkilöstömme voi kokonaisturvallisesti ja tinkimättömästi toteuttaa laadukasta työtä asiakkaidemme hyväksi.

Muiden toimien ohella olemme sitoutuneet jatkuvaan työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseen sekä hyvien käytäntöjen levittämiseen Nolliksen avulla. Sen lisäksi toimintamme on sertifioitu mm. laatustandardin ISO 9001 ja työterveys- ja työturvallisuusstandardin ISO 45001 mukaisesti.

Mies mittaa pinnoitteen paksuutta mittarilla.

Ympäristö

Vastuullisena yrityksenä olemme sitoutuneet monin eri keinoin ympäristöystävälliseen toimintaan jo pitkään. Kehitämme ja päivitämme toimintaamme koko ajan entistäkin suotuisammaksi ympäristön kannalta. Vuonna 2024 konkretisoimme tämän suuremmin kuin koskaan: Olemme täysin hiilineutraali yritys ja avasimme Euroopan ympäristöystävällisimmän kuumasinkityslaitoksen Lietoon.

Olemme osana mm. Energiatehokkuussopimuksia, kuulumme jätteiden vähentämiseen ja kierrätykseen sitoutuneeseen Rinkiin, kierrätämme ja puhdistamme käyttämämme veden ja käytämme erilaisia sähköisiä ympäristösuojelun ja energianhallinnan järjestelmiä kuten Ylvaa ja EG Enerkeyn SAAS-palvelua. Niiden lisäksi tuemme joka vuosi mm. Baltic Sea Action Groupin toimintaa Itämeren suojelemiseksi. Sen lisäksi toimintamme on sertifioitu mm. ISO 14001 -ympäristösertifikaatilla.

Tehtaissamme ja muussa toiminnassamme siirrymme koko ajan enemmän ja enemmän pelkästään uusiutuvan energian käyttöön ja päivitämme olosuhteita uusien innovaatioiden myötä. Kaikkia näitä samoja periaatteita toteutamme läpi koko tuotanto- ja toimitusketjuamme, alihankintakumppaneitamme myöden. Olemme laatineet vastuullisuusraportin, jossa kerrotaan nykytilamme ja tavoitteemme tulevaan.

Eettisyys

Eettinen, tasa-arvoinen, ihmisläheinen, läpinäkyvä ja korruptiovapaa toiminta ovat myös tärkeä osa vastuullista toimintaamme. Pidämme asiakaslupauksemme ja huolehdimme asiakkaidemme, kumppaneidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnista kaikkien käytössämme olevien kanavien kautta niin hyvin kuin mahdollista.

Ihmiset ja osaaminen

Osaava, kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme ja positiivinen työilmapiiri ovat toimintamme perusta. Vuosikymmenien aikana timantin lailla hioutunut tietotaito ja laatustandardien mukainen toimintamme näkyy vastuullisesti tehokkaan tuotantoketjumme jokaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä

Haluatko antaa palautetta, kysyä jotain tai jakaa meille uusia ideoita? Onnistuimmeko erityisen hyvin jossakin? Kerro meille, jotta voimme jatkossakin toimia samalla tavalla.

Palvelumme

Kuumasinkitys

Kuumasinkitys antaa erittäin kestävän ja huoltovapaan korroosiosuojan teräsrakenteillesi jopa vuosikymmeniksi, pienentäen niiden elinkaarikustannuksia esimerkiksi maalaukseen nähden.

Lue lisää

Elektrolyyttiset pinnoitteet

Tarjoamme käyttöösi Suomen monipuolisimman ja laajimman pintakäsittelyvalikoiman – elektrolyyttiset pinnoitteet. Valikoimaamme kuuluu yli 50 erilaista pinnoiteyhdistelmää, jotka tarjoavat tuotteillesi sen käyttötarkoituksen kannalta ratkaisevassa asemassa olevia ominaisuuksia.

Lue lisää

Teräsrakenteet

Valmistamme kantavat teräsrakenteet piirustustesi mukaan monipuolisesti aina raitioteistä voimalinjoihin ja sähköasemiin. Meiltä saat vaivattomasti teräsrakenteidesi toimituksen työmaallesi esiasennettuna Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Baltian maihin.

Lue lisää