Aurajoki-akatemia

Ylivoimaista kestävyyttä ja taloudellista tehokkuutta teräsrakenteillesi

Etsitkö teräsrakenteillesi pinnoitetta, joka suojaa ne tehokkaasti korroosiota vastaan, kestää aikaa sekä kulutusta ja on elinkaarikustannuksiltaan edullisin? Ratkaisusi on kuumasinkitys.

Jotta kuumasinkitys suojaa terästuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla, on osattava huomioida tiettyjä rakenteellisia seikkoja jo tuotteen suunnitteluvaiheessa.

Oletpa sitten suunnittelija, valmistaja tai muuten terästuotteiden kanssa tekemisissä, Aurajoki-akatemia on suunniteltu helpottamaan elämääsi ja arvoketjuasi. Räätälöimme koulutustilaisuudet täysin tarpeidesi mukaan. Ne voidaan järjestää joko yrityksesi tiloissa tai Aurajoen toimitiloissa, missä sinulla on myös mahdollisuus tutustua tuotantoprosessiin.

Miksi kuumasinkitys?

Kuumasinkitys ei tarjoa pelkästään erinomaista korroosiosuojaa, vaan myös muita merkittäviä etuja, jotka tekevät siitä parhaan valinnan terästuotteiden pinnoitukseen. Sen huoltovapaus ja alhaiset elinkaarikustannukset tekevät siitä taloudellisesti tehokkaamman vaihtoehdon esimerkiksi maalaukseen verrattuna.

Kuumasinkitty tuote kestää aikaa ja kulutusta, koska sinkki reagoi kemiallisesti teräksen kanssa muodostaen pysyvän suojakerroksen, toisin kuin maali, joka vain peittää pinnan. Sinkki tunkeutuu myös rakenteen sisäosiin suojaten koko tuotteen ja paikkaa mahdolliset vauriot, jotka syntyvät asennuksen tai käytön aikana.

Kuumasinkitys on siksi erittäin tehokas ja monipuolinen pintakäsittelymenetelmä, jota käytetään laajalti rakennusteollisuudessa, rautatie-, maantie- ja voimalinjarakentamisessa sekä kulkuneuvo- ja konepajarakenteissa ja esimerkiksi pihakalusteissa.

Yhteyshenkilösi

Muita palveluja

Kuumasinkitys

Kuumasinkitys antaa erittäin kestävän ja huoltovapaan korroosiosuojan teräsrakenteillesi jopa vuosikymmeniksi, pienentäen niiden elinkaarikustannuksia esimerkiksi maalaukseen nähden.

Lue lisää

Elektrolyyttiset pinnoitteet

Tarjoamme käyttöösi Suomen monipuolisimman ja laajimman pintakäsittelyvalikoiman – elektrolyyttiset pinnoitteet. Valikoimaamme kuuluu yli 50 erilaista pinnoiteyhdistelmää, jotka tarjoavat tuotteillesi sen käyttötarkoituksen kannalta ratkaisevassa asemassa olevia ominaisuuksia.

Lue lisää

Teräsrakenteet

Valmistamme kantavat teräsrakenteet piirustustesi mukaan monipuolisesti aina raitioteistä voimalinjoihin ja sähköasemiin. Meiltä saat vaivattomasti teräsrakenteidesi toimituksen työmaallesi esiasennettuna Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Baltian maihin.

Lue lisää