Avoin haku

Aurajoella on töissä 180 pinnoituksen ja hitsauksen ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme Euroopan ympäristöystävällisimmän kuumasinkityksen, Suomen kattavimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä laadukkaat teräsrakenteet myös haastaviin projekteihin.

Kuumasinkitystehtaamme sijaitsevat Aurassa, Liedossa, Lievestuoreella, Mikkelissä ja Pirkkalassa. Sinkitystyö vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja tekemisen meininkiä.

Elektrolyyttisiä pinnoitteita tehdään Turun tehtaallamme. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä suurin osa asiakkaidemme tuotteista vaatii myös visuaalisesti näyttävän pinnan. Työn rikkaus on monipuolisuus, joka näkyy hyvin erilaisina tuotteina ja erittäin laajana pinnoitevalikoimana.

Saarijärveltä löytyvät teräsrakenteisiin erikoistuneet tehokkaat MIG/MAG-luokkahitsaajamme. Teräsrakentamisen ammattilaisilta valmistuvat näppärästi erilaiset rakenteet aina raitioteistä voimalinjoihin ja sähköasemiin.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus ja hae mukaan osaksi luotettavaa ja uudistuvaa Aurajokea! Perehdytämme sinusta pinnoituksen ammattilaisen tai teräsrakenteiden taitajan.

Lisätietoja voit kysyä osoitteesta info@aurajoki.fi.

Toimipiste johon haet (voit valita useamman)(Pakollinen)
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Tietojen käsittely(Pakollinen)
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.