Virtaava Aurajoki leviää Turusta myös muille tehtaillemme

virtaava aurajokiUudistimme strategiamme seuraavalle kolmelle vuodelle ja aloitimme sen toteuttamisen alkuvuodesta 2019. Olemme päättäneet sopivimmaksi keinoksi kehittää toimintaamme strategian mukaisesti Virtaavan Aurajoen, jota tukevat myös arvomme luotettava ja uudistuva. Virtaava Aurajoki käynnistyi Turun tehtaallamme vuoden 2017 alussa ja hyvien tulosten ansiosta olemme laajentaneet hankkeen nyt myös muihin toimipisteisiimme.

Nimensä mukaisesti Virtaavan Aurajoen tavoitteena on, että informaatio ja materiaali virtaavat yrityksessämme mahdollisimman tehokkaasti. Sen seurauksena mm. tuotantomme läpimenoaika nopeutuu, jolloin voimme toimittaa asiakkaidemme tuotteet joustavasti, ketterästi ja sovitut laatukriteerit täyttäen. Omalle henkilöstöllemme Virtaava Aurajoki taas näkyy selkeytenä, visuaalisuutena ja yhdessä tekemisen meininkinä: Tiedetään paremmin, missä mennään ja mitä tapahtuu, sekä löydetään yhdessä uusia ratkaisuja.

”Alkuvuoden aikana olen päässyt konkreettisesti henkilöstön kanssa mukaan Virtaavaan Aurajokeen vetäessäni 5S-projekteja. Olen saanut tutustua uutena aurajokilaisena henkilöstöömme ja perehtyä yritykseemme tehtailla siivotessa. Henkilöstömme on lähtenyt hyvin uudistukseen mukaan ja se näkyy järjestyksestä ja tilojen siisteydestä. Olemme saaneet tämän myötä henkilöstöltämme myös enemmän kehitysideoita, mikä on hienoa.”, kommentoi henkilöstöpäällikkö Tuulia Kovanen. ”Nyt nautimme kesästä ja jatkamme syksyllä virtauksen tehostamista.”

Kesän 2019 aukioloaikamme

Toimipisteemme palvelevat teitä kesän 2019 aikana seuraavasti:

Aura Tavaran vastaanotto ja lastaus arkisin klo 6.00 - 16.00
Kannonkoski Arkisin klo 6.00 - 14.30
Lievestuore Arkisin klo 6.00 - 20.00
Mikkeli Arkisin klo 6.00 - 20.00
Pirkkala Tavaran vastaanotto ja lastaus arkisin klo 6.00 - 16.00
Turku Avoinna normaalisti

 

Loistava yhteistyömme Wincon kanssa jatkuu

tku ukiAurajoki Oy sekä ratarakentaja ja -kunnossapitäjä Winco Oy jatkavat hyvää yhteistyötään Turku–Uusikaupunki-sähkörataprojektin parissa. Aurajoki valmistaa projektiin sähköistyksen teräspylväät, jotka hitsataan suomalaisin voimin Kannonkosken konepajallamme ja kuumasinkitään Lievestuoreen kuumasinkityslaitoksellamme. Pylväitä toimitetaan tämän vuoden aikana noin tuhat kappaletta.

”Olemme iloisia päästessämme tukemaan näin mittavaa projektia omalla osaamisellamme”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Päivi Hakala.

”Winco Oy on mielissään, että kansainvälisillä toimittajamarkkinoilla Suomesta löytyy laadukas ja kilpailukykyinen toimittaja”, jatkaa Winco Oy:n toimitusjohtaja Timo Virmala.

Kävimme Nordic Galvanizers –yhdistyksen vuosikokouksessa Malmössä

Uutinen NG Ville 2Ruotsin Malmössä järjestettiin pääsiäisen jälkeen Nordic Galvanizers –yhdistyksen vuosikokous, jossa Aurajoki Oy:tä edusti yhdistyksen johtokunnan jäsen ja Auran tehtaan tuotantopäällikkö Ville Sinkkonen yhdessä toimitusjohtaja Päivi Hakalan, tuotantojohtaja Tommi Pynnösen ja myyntijohtaja Ari Kestin kanssa. Kaksipäiväisen tilaisuuden aikana tiimimme pääsi muun muassa kuulemaan kuumasinkityksen tuoreimpia uutisia ja tutkimustuloksia sekä tutustumaan paikallisen kuumasinkityslaitoksen tuotantoon.

”Yhdistyksen jäsenenä saamme uusinta tutkimustietoa kuumasinkityksestä. Tällä kertaa tilaisuudessa käsiteltiin esimerkiksi kuumasinkitysprosessin uusia teknologioita sekä teräksen kemioita ja niiden vaikutusta prosessiin”, Sinkkonen kertoo. Jäsenet pääsevät myös hyödyntämään yhdistyksen julkaisemaa kuumasinkityskäsikirjaa, jonka uusin painos julkaistaan lähiaikoina. Se sisältää runsaasti hyödyllistä materiaalia niin jäsenyrityksille kuin näiden yhteistyökumppaneillekin.

Vuosikokous päätettiin yritysvierailuun, jossa hieman alle 60 osallistujaa pääsivät seuraamaan täysautomatisoidun kuumasinkityslaitoksen toimintaa. ”Tällaiset yritysvierailut ovat kyllä mielenkiintoisimpia. Katselemalla ympärilleen voi tarttua paljonkin uusia näkökulmia ja ajatuksia omaan tekemiseemme”, Sinkkonen kuvailee.

Aurajoki Oy on toinen kahdesta suomalaisesta yrityksestä, jolla on jäsen Nordic Galvanizers –yhdistyksen johtokunnassa.

Turkuun uusi tuotannon yhteyshenkilö asiakkaillemme

kalle rantalaParantaaksemme asiakaspalveluamme entisestään, olemme keskittäneet Turun tehtaan toimituksiin liittyvät kysymykset yhdelle vastuuhenkilölle. Asiakkaidemme tilauksia ja toimituksia koskeviin kysymyksiin tuotannon osalta vastaa jatkossa Kalle Rantala.

Alla Kallen yhteystiedot:
Kalle Rantala
tuotannonohjaus.turku@aurajoki.fi
Puh. 040 457 8090

Yhteistyöterveisin,
Ari Kesti
Myyntijohtaja
Aurajoki Oy