Proxocon Oy:n nimi vaihtuu

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Proxocon Oy:n nimi muuttuu 10.1.2019 alkaen. Uusi toiminimi on Aurajoki Pro Oy. Kaikki infrapuolen tuotantoa koskevat tarjoukset, tilaukset ja laskutus tehdään jatkossa Aurajoki Pro Oy:n nimissä.

Kaikki olemassa olevat valmistus- ja tuotesertifikaatit on siirretty emoyhtiö Aurajoki Oy:n alle. Tammikuusta 2019 lähtien Aurajoki Pro Oy toimii Aurajoki Oy:n toimintajärjestelmän alaisuudessa.

Tämän muutoksen tarkoituksena on yhtenäistää ja tehostaa toimintaamme yhä asiakaslähtöisemmäksi. Muutos ei tule vaikuttamaan toimintoihimme, henkilöstömme yhteystietoihin tai organisaatiorakenteeseemme. Nimenmuutos ei myöskään vaikuta tarjoamiimme tuotteisiin tai palveluihin.

Aurajoki Pro Oy:n laskutustiedot (10.1.2019 alkaen):

Yrityksemme tiedot
Nimi Y-tunnus Verkkolaskuosoitteemme
Aurajoki Pro Oy 2364803-7 003723648037

 

Välitystiedot
Välittäjä Välittäjän tunnus  
Maventa 003721291126  
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

 

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti verkkolaskuna, pyydämme toimittamaan ostolaskut joko

sähköpostitse osoitteeseen:
invoice-23648037@kollektor.fi

tai postitse osoitteeseen:
Aurajoki Pro Oy
23648037
PL 100
80020 Kollektor Scan

Lisätietoja:

Toni Casagrande, hallintojohtaja
puh. 0400 501 883
toni.casagrande@aurajoki.fi 

Tuulia Kovanen konsernin uudeksi henkilöstöpäälliköksi

Aurajoki Oy on nimittänyt konsernin uudeksi henkilöstöpäälliköksi psykologian maisteri Tuulia Kovasen 7.1.2019 alkaen. Hän siirtyy toimeen NTC Finland Oy:n HR Managerin paikalta. Kovasella on työhistoriassa yli 20 vuoden kokemus teollisuuden henkilöstöpäällikön tehtävistä ja erityisesti Lean-toimintamallista mm. Parker Hannifinilta ja KVL-Tekniikasta. Kovanen tulee toimimaan myös Aurajoki Oy:n johtoryhmän jäsenenä.

”Tuulia Kovasen vahva kokemus ja erityisesti osaaminen Lean-toimintamallista tulee vahvistamaan Aurajoen toimintakykyä. Toivotan Tuulia Kovasen erittäin tervetulleeksi Aurajoelle”, kertoo Päivi Hakala.

Aurajoki-konserni on metalliteollisuuden teollisiin palveluihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 200. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Kannonkoskella, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Pirkkalassa 7.1.2019

Päivi Hakala
Toimitusjohtaja
Aurajoki Oy

Ari Kesti konsernin uudeksi myyntijohtajaksi

Aurajoki Oy on nimittänyt konsernin uudeksi myyntijohtajaksi Ari Kestin 7.1.2019 alkaen. Hän siirtyy toimeen TT Gaskets Oy:n myyntijohtajan paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Kestillä on useiden vuosien kokemus teollisuuden myynnin tehtävistä ja johtamisesta mm. Takoma Oyj:n ja Metso Drives Oy:n myötä.

”Ari Kesti tuo todella vahvan teollisuuden myynnin kokemuksensa uudistuvaan Aurajokeen ja uuden strategian toteuttamiseen. Kestin asiakaslähtöinen työskentelytapa, myynnin johtamisen saavutukset sekä aktiivinen johtoryhmätyöskentely vahvistavat Aurajoen tiimiä kehittyvässä ja digitalisoituvassa teollisuudessa. Toivotan Ari Kestin erittäin tervetulleeksi Aurajoelle”, kertoo Päivi Hakala.

"Aurajoki on hieno yhtiö, jolla on pitkät perinteet tärkeänä lenkkinä koko suomalaisen teollisuuden arvoketjuissa. Omalla panoksellani haluan olla kehittämässä sitä lisäarvoa, jota Aurajoki asiakkailleen tuottaa. Uskon aikaisemman kokemukseni auttavan tässä työssä, jonka keskiössä on aina asiakas ja heidän tarpeensa. Odotankin innolla pääseväni tutustumaan koko Aurajoen tiimiin, sekä tietenkin tapaamaan asiakkaitamme!"

Aurajoki-konserni on teollisiin palveluihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 200. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Kannonkoskella, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Pirkkalassa 7.1.2019

Päivi Hakala
Toimitusjohtaja
Aurajoki Oy

Annoimme Itämerelle lahjaksi ilmaa!

Ympäristö ja siitä huolehtiminen ovat meille tärkeitä asioita. Päätimme kantaa vastuun omalta osaltamme ja lahjoitimme tämän vuoden joululahjarahamme Baltic Sea Action Groupille Itämeren pelastustyöhön.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

Lisätietoa BSAG-järjestöstä ja sen toiminnasta löydät osoitteesta www.joululahjaitamerelle.fi.

joulukortti fi 2018

Ylitimme tavoitteemme energiansäästössä

ETS logo fin vAurajoki Oy on mukana energiatehokkuussopimuksissa ja yritys ylitti edellisellä kaudella tavoitteen, joka oli yhdeksän prosentin säästö energiankulutuksessa sopimuskaudella 2008–2016. Tuotantojohtaja Tommi Pynnösen mukaan vapaaehtoisuuteen perustuva sopimusjärjestelmä on hyvä tapa kannustaa yrityksiä parantamaan energiatehokkuuttaan. Se motivoi miettimään energiansäästöön liittyviä kehitystarpeita, vaikkakin yritykset tekevät niitä muutenkin jo kustannussäästöjen vuoksi.

Energiatehokkuuden parantamiseen on kiinnitetty huomiota jo pitkään investoinneissa ja päivittäisessä työssä. Esimerkiksi kaikki kuumasinkityskattilat on vaihdettu öljystä sähkölämmitteisiksi. Merkittävää kustannushyötyä on saatu myös kaukolämpöjärjestelmän säädöillä. Lisäksi Turun tehtaalla jauhemaalaamoon asennettiin lämmön talteenottolaitteisto, mikä oli iso investointi tämän kokoisessa yrityksessä. Uusia vaihtoehtoja tutkitaan jatkuvasti ja pohdinnassa on mm. uusiutuvan energian käytön lisääminen.

Aurajoki Oy solmi syyskuussa sopimuksen kysyntäjoustoon liittymisestä Turku Energian kanssa. Sopimus kattaa kuumasinkityslaitoksemme Aurassa, Lievestuoreella, Pirkkalassa ja Mikkelissä. Pynnönen kertoo, että kysyntäjoustomarkkinoilta saatava korvaus tuo yhtiölle selvää säästöä energiakuluissa. Sähkönkulutuksen ajoittainen vähentäminen on myös merkittävä ympäristöteko, joka sopii täydellisesti yhtiömme arvoihin.

Alkuperäinen laajempi artikkeli on julkaistu 20.11.2018 Energiatehokkuussopimusten verkkosivuilla.
Linkki artikkeliin: http://www.energiatehokkuussopimukset2017-2025.fi/ajankohtaista/aurajoki-oy-sahkon-kysyntajoustoon-kannatti-liittya/