PALVELUMME

 

ks fi 1     ep fi 1     m fi 1     i fi 1

 KETJUN VAHVA LENKKI

 
  7 valmistusyksikköä
  50 pinnoitusyhdistelmää
  30 miljoonan liikevaihto
  30 miljoonaa kiloa terästä
  2000 aktiivista asiakasta

  ...lisää Aurajoki Oy:stä

Tuotteet ja palvelut

Paineastiamme mahdollistavat asiakkaidemme laadukkaan työn useilla toimialoilla kuten biopolttoaine- ja prosessiteollisuus, energiateollisuus ja raaka-aineteollisuudessa sekä koneenrakennuksessa.

OEM-valmistus

Tyypillinen sopimusasiakkaamme tilaa meiltä tarpeisiinsa soveltuvia säiliöitä 1–20 kappaleen erissä, mutta myös isommat erät ovat mahdollisia. Säiliöt ovat kooltaan muutamasta litrasta aina muutamiin satoihin litroihin. Säiliöihin käytettävä materiaali on yleensä hiiliterästä, mutta valmistamme säiliöitä myös ruostumattomasta, haponkestävästä tai alumiinista. 

Pitkäkestoinen sopimuskumppani johon voit luottaa

Ammattiosaaminen sekä luotettavuutemme näkyvät asiakasuskollisuutena. Saamamme palautteen perusteella toimimme joustavasti pientenkin sarjojen valmistajana. Sopimukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, unohtamatta kuitenkaan kustannustehokasta toimintaa.

Valmistamme kaikki säiliöt asiakkaan toimittaman ohjeistuksen mukaan, kuitenkin niin, että vallitsevat painelaitestandardit ja luokitusvaatimukset täyttyvät. Suunnittelijamme hallitsevat tärkeimmät ja yleisimmät direktiivit ja luokitusvaatimukset. 

Joustavan ja asiantuntevan palvelumme ansiosta voimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella ja rakentaa ratkaisut, joihin kaikki voivat olla tyytyväisiä. 

Palveluita

  • Jauhekaarihitsaus
  • Robottihitsaus
  • Painosorvaus