Toimintaperiaatteet ja -politiikka

Luottamus yritykseemme perustuu tietotaitoomme sekä palvelukykyymme, joiden avulla Aurajoki-konserni luo asiakkailleen kilpailukykyä toimien vastuullisesti, täsmällisesti ja joustavasti vastaten asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Kehitämme ja parannamme niin palveluamme kuin prosessejammekin jatkuvasti, vastataksemme asiakaskuntamme tulevaisuuden haasteisiin.

Teemme kehitysprojekteja yhteistyössä asiakkaidemme sekä tutkimusyhteisöjen kanssa. Haastamme itseämme jatkuvasti kehittymään, tekemään aina parhaamme ja oikein alusta alkaen.

Asiakkaiden tyytyväisyys ja kokemukset, toimivat meille parhaimpina mittareina kehittäessämme toimintaamme vastaamaan markkinoiden tulevaisuuden tarpeita.

Aurajoki-konserni tarjoaa asiakkaillemme kilpailukykyisiä kokonaisratkaisuja, vahvan tietotaitomme, laajan palvelutarjontamme sekä vastuulliseen pitkäjänteiseen toimintaamme perustuen.

Toimintaamme ohjaava laatujärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 - sekä ISO 14001 -standardien mukaisesti.

Lisäksi toimintaamme ohjaavat mm. EN 1090 -standardisarja (CE) sekä lukuisat prosessikohtaiset standardit.

Aurajoki-konsernin omassa toiminnassa ympäristöasioiden huomio on elinkaariajattelussa. Päivittäisessä työssämme tämä tarkoittaa, että me kierrätämme prosesseissamme syntyvän jätemateriaalin lajittelemme ja käytämme joko energia- tai uusiokäytössä, jolloin luonnosta tarvittavan raaka-aineen määrä vähenee.

Kehitämme jatkuvasti omia toimiamme ympäristöystävällisemmiksi, lisäämme tietoisuuttamme ympäristöasioista, haastamme itseämme sekä sidosryhmiämme ympäristöä vähemmän kuormittaviin toimiin.

Toimittajia valittaessa ja kehittäessä, arvioimme aina paikallisten ympäristölakien ja ihmisoikeuksien noudattamista.

Työterveyttämme ja työturvallisuuttamme olemme kehittäneet OHSAS 18001:n mukaisesti.

Noudatamme tiukkoja ympäristökriteerejä - turvallisesti, energiaa ja luonnonvaroja säästäen.

pdfToimintapolitiikka47.23 KB

>> Sertifikaatit

FI ISO 9001 ISO 3834 2 ISO 14001 lores

 

LOGO luotettavakumppani

 

LOGO tilaajavastuu

 

ETS logo fin

 

transq supplier logo stamp

utilities Nordics centra detail