Autamme vaarallisiin aineisiin liittyvän tietoisuuden lisäämisessä Itämeren hyväksi

hazbref uutinenAurajoki Oy:n Turun tehdas osallistuu Suomen Ympäristökeskuksen (SYKE) HAZBREF-projektiin, jonka tavoitteena on vähentää Itämeren saastumista vaarallisten kemikaalien osalta. Tärkein väline päästöjen hallitsemiseksi EU-tasolla on direktiivi teollisuuden päästöistä (Industrial Emissions Directive), jonka BREFit (eli vertailuasiakirjat, joissa kuvataan alaa koskevat parhaat saatavilla olevat tekniikat) eivät kuitenkaan sisällä riittävästi tietoa haitallisten aineiden päästöistä. HAZBREF-projektin on tarkoitus analysoida siihen osallistuvien eri teollisuudenalojen yritysten käyttämiä kemikaaleja ja lisätä sitä kautta tietoisuutta vaarallisten aineiden päästöistä yleisellä tasolla, mutta erityisesti keskittyen Itämereen kohdistuviin päästöihin.

Aurajoki on yksi seitsemästä SYKEn projektiin osallistuvasta pinnoitusalan yrityksestä, mutta ainoana Suomesta. Muita projektissa tutkittavia sektoreita ovat kemikaali- ja tekstiilialat. Aurajoki Oy:n HSEQ-päällikön Sanna Salon mukaan yritys pääsi osallistumaan projektiin hyvien käytäntöjensä vuoksi ja voi nyt vertaiskehittää niitä projektin kautta. ”Suomen ympäristö- ja turvallisuusviranomaiset valvovat Turun tehdastamme ja luonnollisesti prosessimme ja käytäntömme täyttävät niiden vaatimukset. On silti mielenkiintoista keskustella siitä, voimmeko kehittää niitä entisestään ja palvella asiakkaitamme vielä ympäristöystävällisemmin. HAZBREF projektiin osallistuminen voi antaa meille uuden näkemyksen asiaan kolmantena osapuolena ja olemme innokkaita kuulemaan sen”, Salo kertoo.

Metallien ja muovin pinnoitusta koskevan STM-BREFin uudistaminen tekee yhteistyöstä vieläkin mielenkiitoisemman Aurajoelle. ”Uskomme, että HAZBREFiin osallistuminen tuo meille todellista lisäarvoa erityisesti nyt, kun alaa koskevaa BREFiä lähdetään uudistamaan. Odotan projektin voivan antaa meille yksityiskohtaisempaa tietoa tulevaisuudessa alaa koskeviin vaatimuksiin, muun muassa vaarallisten kemikaalien osalta ”, Salo jatkaa.

Lisätietoa HAZBREF-projektista löytyy SYKEn verkkosivulta: https://www.syke.fi/projects/hazbref

Asiakkuuspäällikkö Turun tehtaallemme

maalaus linkedinHaemme asiakkuuspäällikköä Turun yksikköömme, jossa palvelemme asiakkaitamme pulverimaalauslinjalla ja kattavalla elektrolyyttisten pinnoitteiden valikoimalla.

Olet aktiivinen ja peruspositiivinen tuloksentekijä, joka ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen teollisessa arvoketjussa. Asiakkuuspäällikkönä vastaat jauhemaalauksen ja elektrolyyttisten pinnoitteiden myynnistä, sekä asiakkaidesi tyytyväisyydestä. Asiakaskuntasi koostuu teollisista yrityksistä pääosin Lounais- ja Etelä-Suomen alueilla. Tulet tarjoamaan asiakkaillemme alan parasta ja ammattimaisinta palvelua teollisen pintakäsittelyn alalla.

Olet jo kokenut teollisen myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Aikaisempi kokemus metallien pintakäsittelystä ja erityisesti jauhemaalauksesta on tehtävässä onnistumisessa eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hinkusi parantaa asiakaskokemusta päivittäisessä työssäsi. Sinulla on halu auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja heidän ongelmiinsa yhdessä Aurajoen muun tiimin kanssa. Osaat viestiä vakuuttavasti ja selkeästi ja sinulla on hyvä englannin kielen taito.
Raportoit työssäsi Aurajoen myyntijohtajalle. Päätoimipisteesi sijaitsee Auran yksikössämme. Asiakaspalvelun jalkatyötä teet aktiivisesti siellä, missä asiakkaammekin ovat.
Tarjoamme sinulle myytäväksi laadukkaan ja kilpailukykyisen tuote- ja palvelutarjoaman ammattitaitoisen organisaatiomme tukemana. Kannustava palkkausmallimme tarjoaa sinulle peruspalkan lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa ansiotasoosi omalla toiminnallasi onnistumisten kautta. Asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden varmistavat osaavat työntekijät ja tässä ketjussa sinä olet ensiarvoisen tärkeä lenkki.
Tule mukaan rakentamaan luotettavaa ja uudistuvaa Aurajokea asiakkaidemme hyödyksi!

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Ari Kestiltä:
ari.kesti@aurajoki.fi 
+358 40 586 7964

Lähetä hakemuksesi ja CV:si HR-päällikkö Tuulia Kovaselle:
tuulia.kovanen@aurajoki.fi 
+358 40 455 4430

Virtaava Aurajoki leviää Turusta myös muille tehtaillemme

virtaava aurajokiUudistimme strategiamme seuraavalle kolmelle vuodelle ja aloitimme sen toteuttamisen alkuvuodesta 2019. Olemme päättäneet sopivimmaksi keinoksi kehittää toimintaamme strategian mukaisesti Virtaavan Aurajoen, jota tukevat myös arvomme luotettava ja uudistuva. Virtaava Aurajoki käynnistyi Turun tehtaallamme vuoden 2017 alussa ja hyvien tulosten ansiosta olemme laajentaneet hankkeen nyt myös muihin toimipisteisiimme.

Nimensä mukaisesti Virtaavan Aurajoen tavoitteena on, että informaatio ja materiaali virtaavat yrityksessämme mahdollisimman tehokkaasti. Sen seurauksena mm. tuotantomme läpimenoaika nopeutuu, jolloin voimme toimittaa asiakkaidemme tuotteet joustavasti, ketterästi ja sovitut laatukriteerit täyttäen. Omalle henkilöstöllemme Virtaava Aurajoki taas näkyy selkeytenä, visuaalisuutena ja yhdessä tekemisen meininkinä: Tiedetään paremmin, missä mennään ja mitä tapahtuu, sekä löydetään yhdessä uusia ratkaisuja.

”Alkuvuoden aikana olen päässyt konkreettisesti henkilöstön kanssa mukaan Virtaavaan Aurajokeen vetäessäni 5S-projekteja. Olen saanut tutustua uutena aurajokilaisena henkilöstöömme ja perehtyä yritykseemme tehtailla siivotessa. Henkilöstömme on lähtenyt hyvin uudistukseen mukaan ja se näkyy järjestyksestä ja tilojen siisteydestä. Olemme saaneet tämän myötä henkilöstöltämme myös enemmän kehitysideoita, mikä on hienoa.”, kommentoi henkilöstöpäällikkö Tuulia Kovanen. ”Nyt nautimme kesästä ja jatkamme syksyllä virtauksen tehostamista.”

Kesän 2019 aukioloaikamme

Toimipisteemme palvelevat teitä kesän 2019 aikana seuraavasti:

Aura Tavaran vastaanotto ja lastaus arkisin klo 6.00 - 16.00
Kannonkoski Arkisin klo 6.00 - 14.30
Lievestuore Arkisin klo 6.00 - 20.00
Mikkeli Arkisin klo 6.00 - 20.00
Pirkkala Tavaran vastaanotto ja lastaus arkisin klo 6.00 - 16.00
Turku Avoinna normaalisti

 

Loistava yhteistyömme Wincon kanssa jatkuu

tku ukiAurajoki Oy sekä ratarakentaja ja -kunnossapitäjä Winco Oy jatkavat hyvää yhteistyötään Turku–Uusikaupunki-sähkörataprojektin parissa. Aurajoki valmistaa projektiin sähköistyksen teräspylväät, jotka hitsataan suomalaisin voimin Kannonkosken konepajallamme ja kuumasinkitään Lievestuoreen kuumasinkityslaitoksellamme. Pylväitä toimitetaan tämän vuoden aikana noin tuhat kappaletta.

”Olemme iloisia päästessämme tukemaan näin mittavaa projektia omalla osaamisellamme”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Päivi Hakala.

”Winco Oy on mielissään, että kansainvälisillä toimittajamarkkinoilla Suomesta löytyy laadukas ja kilpailukykyinen toimittaja”, jatkaa Winco Oy:n toimitusjohtaja Timo Virmala.